Betöltés...

+36 1 217-0310

Magunkról

Ön most itt van : Főoldal / Magunkról

Reál hűtőgép szerviz

A Reál szerviz Budapest egyik legrégebbi hűtőgép szervize. Alapítása 1994-ben történt. Tulajdonosa 1989 óta áll a lakosság szolgálatában. Utcai üzlethelyiséggel, szakértő diszpécserszolgálattal állunk rendelkezésükre.

Miért válasszanak minket?

Fennállásunk alatt folyamatosan bővítjük szervizünk tevékenységi köreit. A hűtőgép javítás az egyik legrégebbi szakterületünk, a nálunk dolgozó szakembereket szigorú feltételek szerint válogatjuk, a minél színvonalasabb szolgáltatást érdekében. Szeretnénk Önt is minél előbb az elégedett ügyfeleink közé sorolni. Minőség, szakértelem mellett versenyképes árakat ajánlunk. Köszönjük hogy minket választott.

Miért fontos hogy egy hűtőgép szerviz üzlethelyiséggel rendelkezzen?

Sok hűtőgép szerelő egy mobil telefonszámmal hirdeti magát, nem rendelkezik állandó és nyitva tartással működő szervizzel. Kapcsolatot csak az általuk hirdetett telefonon lehet tartani, ami visszaélésre ad lehetőséget. Telefonszám változtatás, nem lehet elérni stb. Próbálják csak meg. Legtöbb hirdetett telefonszám titkosított. Egy szerviz miért titkosítatja a telefonszámát, ha visszavárja ügyfeleit? Reál szerviz ebből a szempontból is maximális biztonságot nyújt kedves ügyfeleinek. Reál hűtőgép szerviz immár 25 éve javítja, otthonukban és szervizünkben ahűtőgépeiket.

Miért minket hívjon?

Elsődleges feladatunknak tartjuk, ha Ön hűtőgép szerelőt keres, akkor mi képzett szakembereket tudjunk küldeni. Minden egyes hűtőgépével az arra jól felkészült kollégánk fog foglalkozni. Nem bővítjük szerelő gárdánkat, csak azért, hogy minél több hűtőgép javítást tudjunk elvégezni. Jelen pillanatban is a meglévő és nálunk hűtőgépet javíttatni akaró ügyfeleket biztonságos kiszolgálása a cél. Tevékenységi körünk is azért széles, mert egyik szakága a hűtőgép szerelésnek segíti a másik szakmai tevékenységet. Célunk hogy ne kelljen a megrendelőinknek több szervizben gondolkodni, mert nálunk egy helyen megtalálható szinte minden gépéhez a szerelő.

Meggyőződésünk, hogy az interneten ígérhet Önöknek honlapon keresztül bárki bármit, de mi 1989 óta működünk, erről bárki meggyőződhet, hiszen manapság már minden cég, vállalkozó ellenőrizhető. 25 év sok idő, ez idő alatt rengeteg hűtőgépet javítottunk meg. Ügyfeleinket nem veszítettük el, sőt többen és többen keresnek meg minket hűtőgépeikkel. Közületeknek is dolgozunk átutalásra is. Tudjuk hogy, a különböző szervek és intézmények csak átvilágított vállalkozókkal dolgozhatnak együtt. Mi már többször átestünk ezen. Iskoláknak, önkormányzatoknak, katonai szerveknek, rendőrségnek, éttermeknek, szállodáknak és a NAV-nak is dolgozunk.

Molnár Endre Tulajdonos

Szerviz címe

1094 Budapest Bokréta utca 24-26
Megközelíthetőség: a Klinikák metróhoz közel esik a szerviz. A Mester utcából egyirányú a Bokréta utca az Üllői útra.

Üzlet nyitvatartása

Hétfőtől - Csütörtökig: 13 - 17-ig
Péntek: 12.30 - 16.30-ig
Szombat vasárnap zárva
Telefonügyelet: 08 - 20-ig

Telefon

Hűtőgépek javítása:
+36 1 217-0310, +36 1 216-1683
Hűtőgépek javítása (mobil):
+36 20 563-6655

A leggyakrabban szerelt márkák

Hűtőgépek:
AEG, Amica, BEKO, BOSCH, BRANDT, DAEWOO, Electrolux, Goddess, Gorenje, HAIER, Hotpoint, HYUNDAI, Indesit, LIEBHERR, Philco, SAMSUNG, SIEMENS

Telefon

vezetékes +36 1 217-0310, +36 1 216-1683
mobil +36 20 563 6655